31 mars 2011

Shine a light

Doftljus: 195:-

Ljushållare: 79:-



En regnig torsdag som denna är det mysigaste man kan göra att tända massor med ljus, krypa upp i soffan med en kopp te eller kaffe, bläddra lite i ett modemagsin eller se en fin film.

Vi har helt underbara doftljus från PB HOME i doften - french pear och söta ljushållare i rosa och guld som sprider ett riktigt mysigt ljus.


With love from Miranda Margareta,

Smaragdgrönt, fuschia och solkysst hy.





De är inte bara fantastiska kläder som visas upp på catwalken, utan även vårens skönhetstrender. Vi älskar verkligen Oscar de la Rentas smaragdgröna ögon, Fendis fuschiafärgade läppar och Stella McCartneys naturligt solkyssta make - bellissima!



Värmande hälsningar i regnet från,

30 mars 2011

Skinnjackor - très chic


Dessa tre underbara skinnjackor för 4499:-/st, från Muubaa hittar ni just nu hos oss!

I takt med att snödroppar, krokus och vintergäck tittar fram börjar andra vårtecken i form av skinnjackor poppa upp på stan. Skinnjackan -ett av de mest användbara plaggen, som bara blir snyggare med åren och tuffar till en söt outfit borde finnas i var kvinnas garderob. Hos oss hittar ni bland annat de underbara skinnjackorna från MuuBaa i kollaget ovan och många fler!



Onsdagskramar från,

29 mars 2011

Snapshot


Ashley Olsen


Riley Keough

Nicole Richie

Dagens inspiratör: New York-baserade fotografen Jeremy Kost som fångar stjärnorna när de är out&about på polaroid. För visst måste polaroidbilder vara det finaste sättet att spara ett ögonblick förutom i minnet? Det är något speciellt med den mjuka slöja som ofta lägger sig över polaroider jämfört med kristallklara digitaliserade bilder.
För mer Jeremy Kost, klicka här
With love from,

28 mars 2011

Tuff brud i lyxförpackning...



Måndag och ny vecka, det tycker jag vi inleder med
en efterlängtad nyhet.
För ni är många som frågat, längtat och väntat... Och nu är den äntligen här - Ester Elenoras dödskallesjal. Toktuff och tokfin blir den din för 799:-


With love from,

27 mars 2011

Ljus


Har ni tänkt på hur vackert det är med ljus? Hur det kan få en klänning att skimra lite extra, en transparent blus att se helt magisk ut när solen lyser genom tyget eller ett smycke som gnistrar till i solen.

Idag ställde vi fram klockan en timme och får ytterligare lite mer ljus.
Det tycker vi på Miranda Margareta är väldans fint!


Varma hälsningar,

25 mars 2011

Some true words...



With love from,

Ballerina, you must have seen her dancing in the sand


Vi har fått in vårens sötaste (och skönaste) ballerinor från Meinert i skinn. Som små karameller i skoform kom de i färgerna nougat, champagne, old rose, svart, grönt och rose. En färg för varje tillfälle så att säga;) 699:- och ett par blir ditt!



En riktigt festlig fredag önskar,

24 mars 2011

Riley Keough - Lady with style


Riley Keough är skådespelerskan, modellen och it-tjejen som begåvats med en otrolig känsla för stil. Och inte nog med det är hon Elvis Presleys barnbarn.

Den 22-åriga californiskan gjorde sin catwalk-debut som 14-åring för Dolce & Gabbana och kan ses spela mot Dakota Fanning & Kirsten Stewart i sin första film "The Runaways".


Vi älskar hennes enkla men romantiska stil med förkärlek för pudriga toner, chiffong och tufft möter sött.
Sen är ju hennes fantastiska lockar ett kapitel för sig... Vi kan bara konstatera att hon ärvt en stor del av sin morfars starquality!




Varm hälsningar,

23 mars 2011

Miranda Margareta likes - Riktigt fina vårnyheter från Rosemunde.

Dagens tips är definitivt våra fina vårnyheter från Rosemunde som anlände till butiken igår.
Linnena som är i vitt, creme-vitt, lilagrått, aprikos & svart är verkligen användbara till en söt kjol, jeans eller under en fin topp. Och det bästa av allt är att de är så mjuuuka! ;)

With love from,

22 mars 2011

Miranda Margaretas Mysiga playlist!

Godmorgon kära läsare, har ni sovit gott? Det hoppas vi:) Vi vill i alla fall ge er ett extra fint uppvaknande idag iform av en alldeles ny playlist -
Miranda Margaretas Mysiga playlist. Perfekt att brygga första koppen kaffe till, dansa runt i sitt rum medan man väljer dagens outfit eller till de där extra minuterna i sängen... Lite guldkant på morgonen så att säga.

Och just det, här är 3 andra musiker vi älskar!

A fine frenzy

Rose Lesite

& sist men inte minst, en riktig Miranda Margareta-favorit...

Carla Bruni


With lot's of love from,

21 mars 2011

...Och vinnaren är

Bild: från By Ti Mo's lookbook. Visst är den helt underbar? Vi har förövrigt fått in otroligt fina nya saker från dem. Kom in och titta!

Nu har vi skakat om burken med namnlappar i, blundat, valt en & hittat en vinnare: Cia! Tusen grattis från Miranda Margareta:) (du hittar ett mejl med mer info i din inkorg:)

Och till alla andra - snart, snart blir det säkert er tur - vi kommer fortsätta med våra tävlingar titt som tätt:)

Kramar från,


20 mars 2011

Stop and smell the roses


Vi har fått in helt underbart fina rosbroscher,
som även kan användas som klämmor i håret.


För 199:- blir en din;)




En mysig söndag önskar,

19 mars 2011

Franska vindar, mjuka pasteller & vit spets

Söta shorts från Dry Lake, 399:- Silkestopp från Mes Demoiselles 2099:- Silkesklänning med spets från Mes Demoiselles 2499:-

Med våren kommer de mjuka pastellerna som vi på Miranda Margareta tycker så mycket om - den mörkare färgpaletten som ackompanjerat hösten byts ut mot en fylld av gammelrosa, beige, lavendel & pastellrosa toner. Franska Mes Demoiselles gör de vackraste silkestopparna & klänningarna i dessa nyanser. Otroligt, otroligt oemotståndliga tycker vi och längtar ännu mer efter några grader till på termometern, en tunn vårjacka, mjuk kofta, ballerinor, klänning från Mes Demoiselles, en sol som precis gått upp och en varm kaffelatte on the go...



Varma hälsningar från,

Veckans outfit nr:2



En härlig lördag väntar idag
och den finaste lördagsoutfiten hittar ni hos oss;)


Klänning från Lavand, 1049:-
Underklänning från Repeat, 399:-
Sjal från Beck Söndergaard, 699:-
Skinnjacka från Munderingskompaniet, 2999:-
Väska från Fancy Fanny, 799:-


Varma hälsningar,


18 mars 2011

Miranda Margareta likes...


Några fina ord såhär på en fredag, som vi hoppas blir fantastisk för er!

Kramar,





17 mars 2011

I skylten...

Ljumma vårvindar blåser i vårt skyltfönster som den här veckan består av våra favoriter från Ester Elenoras vår/sommarkollektion. Tunikorna & klänningarna som är i onesize är väldigt populära, för att inte tala om sjalarna & koftorna som är helt oemotståndliga...


Outfit 1

Klänning: 1190:-
Underklänning: 399:-
Kofta: 799:-


Outfit 2

Klänning: 1499:-
Underklänning: 399:-
Sjal: 799:-
Väska från Campomaggio: 3900:-



With love from,


14 mars 2011

tävling - join the competition!

Dessa ljuvliga produkter från Container kan bli dina om du deltar i tävlingen:)

Så var det dags för Miranda Margaretas första bloggtävling & vi inleder med något alldeles extra!

...En hel necessär fylld av ekologiska pr
odukter från det danska skönhetsmärket Container kan bli din!

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att anmäla två mejladresser till vårt nyhetsbrev - det gör du genom att kommentera det här inlägget och ange de två mejladresserna.
Glöm inte att ange din egen adress så vi kan kontakta dig om du vinner;) Givetvis får de två mejladresser du anmä
lt också ett litet pris som tack för hjälpen.

Tävlingen avgörs genom att vi lottar ut priset till en av er som deltagit på måndag nästa vecka. Så sätt igång AND JOIN THE COMPETITION!


Varma hälsningar,

Vecka elva

Ny vecka idag - härligt! Och det inleder med en ny kategori: Veckans - här kommer vi tipsa om de saker vi gillar speciellt mycket; musik, mode, happenings & allt annat MirandaMargaretigt;)

VECKANS...

MODEMAGASIN: Är utan tvekan franska Vogues aprilnummer med en ljuvligt vårstylad Gisele Bündchen på
omslaget. Just det här numret är lite extra speciellt då det är det första under nya chefredaktören Emmanuelle Alt's ledning. Och att döma av det första omslaget ser det ut att bli ett bra nytt samarbete.

CITAT: "Fashions fade, style is eternal." Yves Saint Laurent

HÄNG:
St: Jacobs stenungsbageri på Klostergatan i Lund är ett av de mysigaste caféerna att värma sig på efter en runda på stan just nu. Med en inredning som verkligen uppmanar till mys - med sina vita plädar, glittrande ljusstakar och charmiga musik är det bara att slå sig ner, beställa en kopp jasmin-te och ett (eller två) av alla goda bakverk. För det är trots den fina interiören främst därför vi kommer hit - för alla ljuvliga bullar & kakor. Semlorna, cocostopparna, toscakakorna. & missa för guds skull inte kardemummasnäckorna;)


FILM:
The Adjustment Bureau. Ett bra sätt att betygsätta en
film är om man skjuter upp ett toalettbesök en timme bara för att den är så spännande att man måste se allt.. Och om filmen dessutom handlar om kärlek & ödet, utspelar sig i New York och om två av världens bästa skådespelare; Matt Damon & Emelie Blunt innehar huvudrollerna gör det helt omöjligt att ens en gång missa 5 minuter. Såhär skriver SF om filmen:

"På randen till att vinna en plats i den amerikanska senaten möter den ambitiöse politikern David Norris den vackra balettdansösen Elise Sellas – en kvinna olik någon annan han någonsin träffat. Men just då han inser at
t han börjat falla för henne inleder en samling mystiska män en konspirationisyfte att hålla de två isär."

LÅT:
Al Greens mjuka stämma får stå för veckans soundtrack:

LET'S STAY TOGETHER




With love from,




13 mars 2011

Miranda Margareta likes...






Tommy Ton är mannen som fångar de finaste outfitarna, detaljerna och stunderna hos modevärldens modeller, ikoner och kreatörer på bild och lägger upp dem på sin blogg: JAK&JIL.

Vi älskar hans inspirerande bilder & förmåga att fånga ögonblick.

Spana hans blogg här!




En riktigt mysig söndag önskar,