31 aug. 2011

Shake dreams from your hair



Inspiratizione!

Lot's of love


bilder:Mirage Magazine
,

30 aug. 2011

Dance baby dance



Åh! Äntligen lite humor i modevärlden:) Haha vi älskar den här reklamvideon för Lanvin FW11. Speciellt Alber Elbaz snygga moves i slutet av videon;)



Lot's of tuesday-love,



29 aug. 2011

Magazinoholics



Vi på Miranda Margareta kan inte få nog av tidningar - mode, inredning, ja till och med skvallertidningar. Hemma hos mig ( Line) hittar ni favoriterna brittiska Vogue, danska Eurowoman & Style by Kling mfl överallt... På nattduksbordet, soffbordet, i köket, på tidningshyllorna. Ja ni förstår;)


Magazinoholic - oh yes!!!

Stor kram,


27 aug. 2011

Bella donna - Olivia Palermo


Dagens stilinspiration får societets stylistan Olivia Palermo stå för!


Stor kram,




26 aug. 2011

Miranda Margareta ♥ Gustav




Danska märket Gustav gör underbara koftor & jackor i kortare modeller. Just den här blev vi extra kära i - i bomull och ull, med pärldetaljer och små fickor blir den en självklar favorit i höstens garderob! ( ..sen kanske inte pyjamas-shorts är det bästa plagget att bära till, men man tager som sagt vad man haver;))

Lot's of love,



25 aug. 2011

Vouge & white roses



Details from home: Stora vita rosor & senaste Vogue.



With love from,




24 aug. 2011

Beauty in rewind - Christian Dior 08




Christian Diors makeup Spring 08 är nog den finaste vi någonsin sett. Magiskt!

With love,

23 aug. 2011

Inspiration





Hej kära läsare! Hoppas ni har en riktigt fin tisdag framför er och titta gärna inom oss för fina höstnyheter:)

Lot's of love,


22 aug. 2011

Stella Nova fall


Stella Novas höst tycker jag är grymt snygg, och vi har såklart tagit in de allra snyggaste plaggen. Några av dem hittar ni ovan. Sidenklänningen, blazern, "fjäderklänningen" och stickade toppen. Bravissimo!


Lot's of love & ha en fin kväll kära läsare & kunder:)


21 aug. 2011

Ballerina, you must have seen her!



Höstfina ballerinor i svart eller brunt 499:-


Lot's of love,




20 aug. 2011

I skylten den här veckan...




...hittar ni två fina outfits med gröna accenter. Till vänster har vi en spetsklänning från by Ti Mo á 999:- med en crémefärgad underklänning från samma märke för 799:- samt ett halsband från Syster P som förr kostade 849:- och nu 425:-!

Till höger har vi ett par toksnygga byxor från Day för 1499:-, ett linne från Rosemunde för 499:- samt en mossgrön kofta från underbara Stella Nova a 999:-

That's all for now folks, ha en fin fin lördag

19 aug. 2011

Stella Nova


Hej sötnosar! Hoppas ni har en alldeles exceptionell fredag framför er:)

Åh, vi får in så mycket fina saker varje dag att jag vet knappt vad jag ska börja... Men koftorna ovan från Stella Nova blev genast favoriter hos oss. De är så himla chica och söta med små stjärnkappar och mjukt, mjukt material. Välj mellan grå & blå-randig, prinsessrosa eller potatisfärgad.


Lot's of love,


18 aug. 2011

Glitter glitter glam glam

I KOLLAGET: STELLA MCCARTNEY, DOLCE & GABBANA, AQUILANO.RIMONDI, GIANFRANCO FERRE


DET GLIMRADE OCH SPRAKADE ÖVER CATWALKSEN F/W12. AND OH I LIKE IT! SEN KANSKE MAN INTE VILL GÅ I EN ALLDELES GULDGLANSIG TRENCHCOAT SOM HOS STELLA MCCARTNEY, MEN SMÅ GLIMRANDE DETALJER TYCKER JAG ÄR RIKTIGT FINT. SOM EN GLITTRANDE VÄSKA, SPARKLING TOPP ELLER EN KJOL MED GLIMRANDE APPLIKATIONER. HOS OSS HITTAR NI MÅNGA GLIMRANDE ACCESSOARER!




Lot's of love,



17 aug. 2011

On the shelves

KÄNGOR FRÅN MUNDERINGSKOMPAGNIET, 2999:- RAM FRÅN PB HOME,199:-
SJAL FRÅN VINTAGE BY FÉE, 399:- VÄSKA FRÅN CAMPOMAGGI, 4290:-


VÄSKA FRÅN CAMPOMAGGI, 4290:- GULDIG RAM FRÅN PB HOME 349:- SJAL FRÅN NIVEDITA SWARUP 699:-


With love from,


16 aug. 2011

Miranda Margareta living



Lite inrednings-inspiration...

Kram,



15 aug. 2011

Some snapshots



NÅGRA SNAPSHOTS A LA MIRANDA MARGARETA - ROSOR, HATTASKAR, GLITTER & GLIMMER...


Lot's of love,



14 aug. 2011

Ladies with style - in rewind


Riley Keough
är skådespelerskan, modellen och it-tjejen som begåvats med en otrolig känsla för stil. Och inte nog med det är hon Elvis Presleys barnbarn.

Den 22-åriga californiskan gjorde sin catwalk-debut som 14-åring för Dolce & Gabbana och kan ses spela mot Dakota Fanning & Kirsten Stewart i sin första film "The Runaways".


Vi älskar hennes enkla men romantiska stil med förkärlek för pudriga toner, chiffong och tufft möter sött.
Sen är ju hennes fantastiska lockar ett kapitel för sig... Vi kan bara konstatera att hon ärvt en stor del av sin morfars starquality!





Sienna Miller är verkligen en fröken med känsla för stil. Hon kan ta i princip vilket plagg som helst och göra det snyggt på sitt eget vis.För det är ju det stil handlar om, att göra ett plagg till "du".

Vi älskar hur Sienna stilsäkert manövrerar från hippie-chic till vardags till old school-glamourös på röda mattan och hur hennes hår alltid är lika gyllende charmigt och fräknar jämt och ständigt närvarande!



KATE BOSWORTH ÄR VERKLIGEN EN FRÖKEN MED STIL! OCH EN MÅNGSIDIG SÅDAN -BOHEMCHIC TILL VARDAGS OCH NÄR HON BESÖKER FESTIVALER OCH GLAMOURÖS OCH FEMININ PÅ RÖDA MATTAN. EN SKÖNHET SOM HELT ENKELT KLÄR I ALLT! OCH ATT HON DEJTAR ALEXANDER SKARSGÅRD ÄR KANSKE EN LITEN ANEKDOT SOM BÖR NÄMNAS, LIKASÅ ATT HON HAR ETT BRUNT OCH ETT BLÅTT ÖGA(!).

ÄR DET NÅGON SOM ALLTID ÄR VACKERT STYLAD SÅ ÄR DET KATE. OVAN SER NI 3 AV VÅRA FAVORIT-LOOKER. BOHEMCHIC, NYPONROS-FRÄSCH OCH OLD HOLLYWOOD-GLAMOUR.


Sååå, tyckte det var på sin plats med en liten sammanfattning av våra "ladies with style" För klädinspiration, det kan man väl aldrig få för mycket av?;)

Vems stil gillar ni mest? Kates, Rileys eller Siennas?





Ha en underbar söndag kära ni! Kram från,



13 aug. 2011

Inspiratzione






Lite lördags-inspiration...

Ha en fantastisk dag! Lot's of love,