14 mars 2011

Vecka elva

Ny vecka idag - härligt! Och det inleder med en ny kategori: Veckans - här kommer vi tipsa om de saker vi gillar speciellt mycket; musik, mode, happenings & allt annat MirandaMargaretigt;)

VECKANS...

MODEMAGASIN: Är utan tvekan franska Vogues aprilnummer med en ljuvligt vårstylad Gisele Bündchen på
omslaget. Just det här numret är lite extra speciellt då det är det första under nya chefredaktören Emmanuelle Alt's ledning. Och att döma av det första omslaget ser det ut att bli ett bra nytt samarbete.

CITAT: "Fashions fade, style is eternal." Yves Saint Laurent

HÄNG:
St: Jacobs stenungsbageri på Klostergatan i Lund är ett av de mysigaste caféerna att värma sig på efter en runda på stan just nu. Med en inredning som verkligen uppmanar till mys - med sina vita plädar, glittrande ljusstakar och charmiga musik är det bara att slå sig ner, beställa en kopp jasmin-te och ett (eller två) av alla goda bakverk. För det är trots den fina interiören främst därför vi kommer hit - för alla ljuvliga bullar & kakor. Semlorna, cocostopparna, toscakakorna. & missa för guds skull inte kardemummasnäckorna;)


FILM:
The Adjustment Bureau. Ett bra sätt att betygsätta en
film är om man skjuter upp ett toalettbesök en timme bara för att den är så spännande att man måste se allt.. Och om filmen dessutom handlar om kärlek & ödet, utspelar sig i New York och om två av världens bästa skådespelare; Matt Damon & Emelie Blunt innehar huvudrollerna gör det helt omöjligt att ens en gång missa 5 minuter. Såhär skriver SF om filmen:

"På randen till att vinna en plats i den amerikanska senaten möter den ambitiöse politikern David Norris den vackra balettdansösen Elise Sellas – en kvinna olik någon annan han någonsin träffat. Men just då han inser at
t han börjat falla för henne inleder en samling mystiska män en konspirationisyfte att hålla de två isär."

LÅT:
Al Greens mjuka stämma får stå för veckans soundtrack:

LET'S STAY TOGETHER
With love from,
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar