29 apr. 2011

Tävling - join the competition!

Så kära ni! Tävlingen är nu avslutad och nu väntar överläggning för att sedan annonsera vinnarna ikväll!
Tusen tack för era fina kommentarer alla ni som deltagit:)

God förmiddag söta ni!


Vi inleder denna underbara fredag med en tävling tycker jag:) Den här gången kan du vara med och tävla om en alldeles underbar goodiebag från danska märket Container.

För att vara med i tävlingen ska du skriva några rader i kommentarsfältet om varför du tycker om att handla hos oss. De tre som angett de finaste motiveringarna vinner en goodiebag (vinnarna utses av en enad jury;))

Tävlingen avgörs på fredag i nästa vecka och glöm inte att ange ditt namn & din mejl i kommentarsfältet, så att vi kan kontakta dig om du vinner.


Stor kram & ha en underbar fredag önskar,20 kommentarer:

 1. Åh jag har ett otroligt bra skäl till att handla hos er... Alla etttusentrehundrasjuttiofyra klänningar! Helt underbar butik med ett underbart sortiment, därför handlar jag hos er.

  Ha en ljuvlig helg! / Alva, Min mejl: alvaliscious@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Ni har en unik stil som jag verkligen gillar. Bohemiskt med en touch av vintage. Jag personligen upplever en känsla av lycka av vetskapen att jag har på mig ett klädesplagg av ren och skär design, något som tillverkas till en något mindre upplaga. Jag älskar känslan av något med gedigen kvalitet, samtidigt som det är kittlande för ögat. Det sägs att köket står för själen och hjärtat i många hem, men jag själv skulle nog utnämna min garderob till hemmets mest kära punkt, mycket tack vare många av mina fina plagg från exempelvis märket Vintage by Fé.

  Trevlig helg!
  /Caroline
  cjsfoto@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. För kläder ska inte vara något Utanpå och Istället För.
  Ska inte vara så obetydliga att man kan tvätta sönder dem. Bara så där. Istället för att hänga ut. Vädra. Spreja med vatten och ättika.


  (hanna.kallman@gmail.com)

  SvaraRadera
 5. På Miranda Margareta hittar jag detaljerna som sätter pricken över i:et i min garderob. Detaljer som gör att jag kan skapa min egen stil fast jag har ganska många basplagg från de stora kedjorna. Och så bara älskar jag danska kläder och det har ni ju gott om!

  Hälsningar Carin

  carinrudberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag handlar hos er för att er butik gör mig lycklig!!!! Inspirerad!!!! Glad!!!! Man kan helt enkelt inte gå in utan att bli förälskad in något nytt härligt plagg...

  majameja@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag handlar inte hos er för jag bor i Norrland, men jag hade nog gjort det om jag bodde i Malmö för gud vilken fin blogg ni har, måste vara en mysig butik!

  SvaraRadera
 8. För att ni må vara små på jorden, men ni har en garderob som är stor i orden fylld av kläder med charm, hjärta och ljuvhet.

  / Camilla

  camillamillan@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Förutom att jag alltid får en ordentlig dos av tjusigt och inspirerande mode när jag slinker in i er butik får jag dessutom alltid en härlig dos av positiv energi!

  Ni är min absoluta favorit bland Malmös butiker av den enkla anledningen att ni alltid får mig att bära mina kläder på ett snyggare sätt eftersom jag får en sådan otrolig boost när jag besöker er! Ert varma välkomnande och er härliga mix av kläder och inredning är alltid lika beundrandsvärt, och jag är oerhört glad över att jag har fått möjligheten att ha en sådan underbart vacker butik i min stad!

  / Sofia
  sofhia.andersson@live.se

  SvaraRadera
 11. För butikens mysiga interiör, den sköna musiken, framförallt de ljuvligt romantiska kläderna och den snälla personalen som alltid säger "hej". Dessa anledningar är varför jag kommer till er om jag råkar känna mig nere eller bara vill bli gladare. För jag lovar att när jag kommer ut från butiken känner jag alltid glädje inombords även om jag inte kan köpa med mig något fint plagg varje gång! ;) Kram /Sussi
  simpan_84@yahoo.se

  SvaraRadera
 12. För mig är Miranda Margareta vardagsflykt och drömmar om svunna tider. En eftermiddagspicknick möter en underbar bröllopsbal, en härlig sommarstrand möter en flärdfull kabaret! Hos er fantiserar man plötsligt om att möta morgonsolen på en balkong i Paris. Iklädd ett av era utsökta plagg är man helt enkelt prinsessa för en dag!

  /Katarina
  katarinascottage@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. För mig smeker era kläder ihop på ett mycket flott sätt. Allt ska kännas precis sådär bohemiskt lantligt, liksom vackert i sin enkelhet. Jag har aldrig varit bekväm i annat än svarta kläder, som de flesta tjejer, men nu har jag flera plagg från er i glada pastell/naturtoner, som jag mer än gärna tar på mig på morgonen! Det kräver sitt mod att bära färg och det vill jag påstå att ni har gett mig. Sen att ni bakom företaget alltid är vänliga och serviceinriktade är finast av allt, att det liksom finns en varm själ bakom all vacker yta. Inspirerande!

  Vänligen,
  Elisabeth
  betiz_87@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag kliver in i butiken och plötsligt är jag i en romantisk värld fylld av med vackra klänningar, sjalar, smycken, väskor...ser mig om kring och varje plagg får mig att vilja prova, köpa och gå iväg med en fin shoppingpåse! Beundrar butikens goda smak och konceptet som ni har lyckats att bygga kring den.

  Solig "längtar-efter-sommar" hälsning /Malin

  SvaraRadera
 15. För att när någon ringer mig när jag är inne hos er så säger jag att jag är i himlen och inte har tid att prata. Det roliga är att nästan alla vid det här laget vet att jag menar Miranda M. För att jag har en vända hos er som belöning när jag gjort bra ifrån mig och som tröst när jag är nere. För att jag alltid blir bemött med ett leende när jag stiger in genom dörren. Sist men inte minst för att jag har er att tacka för alla komplimanger jag får pga mina kläder. Stil + kvalitet = Miranda Margareta.

  Vänligen
  Veronica
  jvag76@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Att kliva över tröskeln till Margaret Miranda är som att kliva rakt in i en modebutik i 1920-talets Paris. Ni har på ett alldeles underbart sätt lyckats återskapa en tidstypisk miljö i inredningen och med en ljuvlig blandning av vackra och romantiska, mycket kvinnliga kläder i vintagestil. Här hittar man också söta accessoarer som smycken, broscher och vackra sjalar, allt noga utvalt och i fin kvalité. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam och fungerar gärna som smakråd. Jag älskar mina kläder från Margareta Miranda, de gör att jag känner mig vacker och unik.

  MVH Ingela

  i.marschall@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Ååååhhh vad glada vi är!!! Vilka fantastiska kunder vi har, vi blir tårögda!!!

  Vi är så glada att vi nu bestämt oss för att ge ALLA som bidrar med sina motiveringar små treats, även de som inte vinner de stora priserna...

  Så bara fortsätt!!!!! Mer, mer, mer! ;)

  SvaraRadera
 18. Min syster tipsade om denna tävling, klart jag måste vara med! Jag bor ju tyvärr inte i Malmö, men har varit inne i er butik nyligen då jag har varit i staden över dagen.

  Jag minns såväl att ni spelade en lugn och skön fransk musik, och jag älskade att ni hade en feminim och enkel stil. Som exempelvis koftan från By Ti Mo, en rosa sak med vit spets som jag fann alldeles perfekt och nästan ångrar att jag inte slog till på. Era kläder påminde mig om blommor, vackra pasteller som förgätmigej, syrén och lavendel speglades i era fina plagg. Blommor för mig handlar också om bröllop, och då jag är nyförlovad inväntar jag den stora dagen då jag ska köpa den mest fantastiska klänning. Och då är jag tacksam att jag vet precis vart jag ska åka, även om er butik ligger 60 mil bort.

  Hälsningar Eleonore (eleonorej88@hotmail.com)

  SvaraRadera
 19. För att ni får min vardag att kännas lyxig. För att mötas med ett leende när man kliver in i butiken. För glädjen att titta på och prova de underbara kläderna. För alla komplimanger jag får när jag bär de. Tack snälla härliga ni! Vi ses snart igen...

  Hälsar Patricia
  patriciafazekas@yahoo.de

  SvaraRadera
 20. Jag har följt er sedan starten och själen flyttar med till ny lokal, med nya ljuvliga tjejer bakom disken o ett större sortiment framför den. Den omålade lilla butiken jag såg innan öppningsdagen vid Davids hall har ni målat med kärlek och ljus. Som ni förstår av alla kommentarer ovan ger ni så mycket till så många och den lycka ska ni vara stolta över.

  Ju större ni blir desto större slår hjärtat. Det kan inte sägas om de flesta butiker som växer och istället blir opersonliga. Hos er hittar man istället mer och mer hem.

  Tack för allt.

  Kram
  Linda

  Lindafazekas@gmail.com

  SvaraRadera