14 aug. 2011

Ladies with style - in rewind


Riley Keough
är skådespelerskan, modellen och it-tjejen som begåvats med en otrolig känsla för stil. Och inte nog med det är hon Elvis Presleys barnbarn.

Den 22-åriga californiskan gjorde sin catwalk-debut som 14-åring för Dolce & Gabbana och kan ses spela mot Dakota Fanning & Kirsten Stewart i sin första film "The Runaways".


Vi älskar hennes enkla men romantiska stil med förkärlek för pudriga toner, chiffong och tufft möter sött.
Sen är ju hennes fantastiska lockar ett kapitel för sig... Vi kan bara konstatera att hon ärvt en stor del av sin morfars starquality!

Sienna Miller är verkligen en fröken med känsla för stil. Hon kan ta i princip vilket plagg som helst och göra det snyggt på sitt eget vis.För det är ju det stil handlar om, att göra ett plagg till "du".

Vi älskar hur Sienna stilsäkert manövrerar från hippie-chic till vardags till old school-glamourös på röda mattan och hur hennes hår alltid är lika gyllende charmigt och fräknar jämt och ständigt närvarande!KATE BOSWORTH ÄR VERKLIGEN EN FRÖKEN MED STIL! OCH EN MÅNGSIDIG SÅDAN -BOHEMCHIC TILL VARDAGS OCH NÄR HON BESÖKER FESTIVALER OCH GLAMOURÖS OCH FEMININ PÅ RÖDA MATTAN. EN SKÖNHET SOM HELT ENKELT KLÄR I ALLT! OCH ATT HON DEJTAR ALEXANDER SKARSGÅRD ÄR KANSKE EN LITEN ANEKDOT SOM BÖR NÄMNAS, LIKASÅ ATT HON HAR ETT BRUNT OCH ETT BLÅTT ÖGA(!).

ÄR DET NÅGON SOM ALLTID ÄR VACKERT STYLAD SÅ ÄR DET KATE. OVAN SER NI 3 AV VÅRA FAVORIT-LOOKER. BOHEMCHIC, NYPONROS-FRÄSCH OCH OLD HOLLYWOOD-GLAMOUR.


Sååå, tyckte det var på sin plats med en liten sammanfattning av våra "ladies with style" För klädinspiration, det kan man väl aldrig få för mycket av?;)

Vems stil gillar ni mest? Kates, Rileys eller Siennas?

Ha en underbar söndag kära ni! Kram från,3 kommentarer:

 1. Jag måste rösta för Riley, en riktig klassisk skönhet!

  /Eva

  SvaraRadera
 2. SIENNA!!! Min stil-favorit:)

  SvaraRadera
 3. Sienna 4 sure, snyggare stil är svårt att hitta:)
  Kram, Isa

  SvaraRadera